Siste nytt per 03/03-04


Ny hjemmeside!

Dette er den tredje hjemmesiden Markus Hernes har hjulpet meg med å konstruere. Det nye er at jeg nå har fått bredbånd som gjør at jeg lett kan legge ut bilder og lavoppløselige filmer på hjemmesiden. Den nye hjemmesiden er enklere å justere med nye innslag, nyheter og produkter. Det blir enklere å skrive bildetekster og sette inn nye kategorier. Nytt denne gangen er kategoriene "produkter" hvor DVD filmer etc. er listet opp, samt "kontakt" og "bestill" som gjør det enkelt å få kontakt med meg ved et lite museklikk. Kontakt meg og kom med konstruktiv kritikk!!!

Digitaliseringsprosjektet har gått over all forventning. Når jeg nå klarer å få lagt ut lange artikler og fotografier med tekst til, samt fullt lesbare PDF filer av utvalgte artikler og filmsnutter til nedlasting, er det som var et nesten umulig mål ved starten av prosjektet, i ferd med å bli nådd.

Nå gjenstår å få ryddet opp i de forskjellige kategoriene, og sikre at hjemmesiden funksjoner som den skal. En god del arbeid gjenstår, men jeg synes jeg har kommet langt på relativt kort tid.

VH Helge

Postet: Ma - Mars 1, 2004 at 09:33 PM        


©